HURRAH ApS’

PRIVATLIVSPOLITIK

Tak for dit besøg på vores hjemmeside, mobilapp-enheder og andet software fra HURRAH ApS.

HURRAH ApS tager beskyttelse af personoplysninger alvorligt, og beskyttelsen sker i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.

HURRAH ApS’ privatpolitik gælder for vores tjenesteydelser, leveret på mobil-enheder – enten gennem app’s eller mobiltilpassede websider.

Denne privatpolitik forklarer:

  • hvordan vi indsamler, bruger og deler dine personlige oplysninger
  • de forholdsregler vi har taget for at beskytte dine personlige oplysninger
  • dine valgmuligheder i forhold til indsamling, brug og deling af dine personlige oplysninger.

VI BEHANDLER FØLGENDE PERSONDATA

HURRAH ApS bruger dine personlige oplysninger til at betjene dig som bruger/abonnent af vores applikation. Når du opretter en brugerprofil , bliver du bedt om at angive dit fulde navn, adresse, e-mail, telefonnummer og fødselsdato, samt at uploade et billede.

Når du tegner et abonnement bliver du bedt om at oplyse firmanavn, adresse, telefon nr., og e – mailadresse. Ligeledes vil du skulle oplyse navn på kontaktperson og cvr nr.

HURRAH ApS kommunikerer med dig på dit telefonnummer og din e-mailadresse. Hvis du kontakter os på e-mail, kan vil beholde dine henvendelser inkl. din e-mailadresse og vores svar til dig. Ligeledes sender vi servicerelaterede e-mails til dig, f.eks. i forbindelse med oprettelse af abonnement, brugerprofil, ændringer, aflysninger samt fakturaer. I din tid som bruger af HURRAH.work applikationen modtager du nyhedsbreve. Du kan vælge, at du ikke vil modtage nyhedsbreve - undtagen nyhedsbreve som indeholder beskeder om prisændringer, ændringer af brugervilkår og andre vigtige informationer.

HURRAH ApS anvender personoplysninger til bestemte formål, som bliver beskrevet i afsnittet herunder, og som er gældende i henhold til lovgivningen.

HURRAH ApS indsamler, opbevarer og behandler følgende personoplysninger om dig/din virksomhed som bruger. Personoplysninger bliver kun indsamlet, opbevaret og behandlet, når du har tilmeldt dig hos HURRAH ApS.

  • Personoplysninger – herunder navn, fødselsdato, adresse m.m.

I forbindelse med oprettelse af brugerprofil hos HURRAH ApS indsamler og opbevarer HURRAH ApS følgende oplysninger:

  • Navn, fødselsdato adresse
  • E-mail og telefonnummer
  • Curriculum Vitae-oplysninger

Virksomhedsoplysninger – herunder firmanavn, adresse, mail, cvr nr, firmabeskrivelse

Disse person/firmaoplysninger bruges til at:

  • identificere dig/din virksomhed
  • sætte dig/din virksomhed i forbindelse med andre via HURRAH.work appen
  • gøre rekrutteringsprocessen mere målrettet og effektiv

Vi opbevarer person/firmaoplysninger om navn, adresse m.v. samt fakturaer og rekrutteringer så længe du opretholder et abonnement/en profil. I henhold til retten til at blive glemt bliver du 5 år efter ophør af abonnement/profil slettet fra vores server. Dog kan du til enhver tid bede os om at slette dig og dine oplysninger.

  • Rekrutteringsoplysninger – herunder starttidspunkt og sluttidspunkt

I forbindelse med en rekruttering indsamler og opbevarer HURRAH ApS følgende oplysninger:

  • Beskrivelse af den leverede arbejdsydelse
  • Start- og sluttidspunkt for rekrutteringen

Disse oplysninger bruges til:

  • at oplyse andre brugere om ydelsens tilgængelighed
  • at afregne din rekruttering i henhold til det tegnede abonnement
  • statistik og analyse samt optimering af ydelsens udnyttelsesgrad.

Oplysningerne opbevares i mindst 5 år regnet fra rekrutteringens sluttidspunkt eller indtil 5 år efter ophør af abonnement/brugerprofil. Er der gået 5 år fra sluttidspunkt, og er dit abonnement/din brugerprofil stadig aktivt, kan du bede om at få rekruteringsoplysningerne slettet.

DINE RETTIGHEDER

Som bruger af HURRAH.work applikationen har du ret til:

  • indsigt i hvilke af dine person-/firmaoplysninger, HURRAH ApS behandler
  • at få berigtiget og ajourført de person-/firmaoplysninger, HURRAH ApS har registreret om dig/din virksomhed
  • at få slettet de registrerede personoplysninger om dig/din virksomhed som HURRAH ApS ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.

Skulle du være interesseret i noget af ovenstående, kan du sende en e-mail til: [email protected]

KLAGEINSTANS

Du har mulighed for at klage over HURRAH ApS’ behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk (http:/www.datatilsynet.dk/)

Cookie-politik

Når du besøger HURRAH.work bliver der lagt en cookie på din computer En cookie er en lille tekstfil, som lagres for at understøtte brugen af hjemmesider. En cookie er en passiv fil og kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer. I de lagrede cookies er der ingen personoplysninger, og de kan derfor ikke forbindes til en specifik person.

Hvordan bruger vi cookies?

Vi bruger cookies til at øge funktionaliteten for vores besøgende og føre besøgsstatistik.

Vi anvender ikke cookies på sider, hvor du som bruger er logget ind i systemet.

Denne privatlivspolitik er gælden fra den 15. oktober 2018.